Corrosie bescherming

Corrosie bescherming. Het doel van MetaLine is om de onderdelen, die onderhevig zijn aan corrosie, preventief te behandelen met het product, om deze zo te beschermen tegen corrosie. De behandeling is bestaat uit twee stappen: een voorbehandeling met MetaLine 924 en een verdere behandeling met MetaLine 500/600/700 series.

De voorbehandeling met MetaLine 924, een corrosiewerende primer, zorgt ervoor dat er geen corrosie ontstaat, zelfs na eventuele beschadiging van de MetaLine toplaag. De vervolgbehandeling met de MetaLine 500/600/700 series zorgt ervoor dat het onderdeel compleet afgesloten wordt tegen invloeden van buitenaf. Hiermee biedt MetaLine een meervoudige corrosiewerende oplossing. Hiermee voldoet MetaLine aan de zware eisen die met name in de maritieme industrie gesteld worden.

MetaLine het product

MetaLine is een elastomeer welke beschikt over hoogwaardige producteigenschappen. Het product is ideaal om kostbare onderdelen mee te beschermen, snelle reparaties uit te voeren en de levensduur mee te verlengen. Het product is klein van stuk, waardoor deze eenvoudig te hanteren is. Met MetaLine worden organisaties zelfredzaam op het gebied van preventieve behandeling tegen corrosie. MetaLine beschikt over de volgende corrosiebestendige eigenschappen:

Op een rij:

  • De combinatie van MetaLine 924 en de MetaLine 500/600/700 series creĆ«ert een meervoudige corrosiewerende oplossing

  • Zeer slijtvaste eigenschappen die beschadigingen voorkomen

  • Volledige afsluiting van invloeden van buitenaf

Gebruik maken van MetaLine

Wilt u gebruik maken van MetaLine, maar ziet u het niet zelf zitten om deze te verwerken? Wij of een van onze partners kunnen u hierin altijd ondersteunen. Door onze samenwerking met partners, zijn wij in staat om kennis en ervaring uit verschillende branches te bundelen om zo heel industrieel Nederland te bedienen met MetaLine.

Neem contact op