Erosie bescherming

Sterke en duurzamen erosie bescherming. Met MetaLine hebben wij de oplossing om onderdelen preventief te beschermen en te behandelen tegen erosie. Hierdoor is het vervangen van beschadigde onderdelen door reserve onderdelen of compleet nieuwe onderdelen niet meer van toepassing en kunnen we nu de onderliggende oorzaken aanpakken i.p.v. maatregelen te nemen om slechts de gevolgen op te lossen.

Erosiebestendig

De meest beschadigende kracht waar we in de industriële sector mee te maken hebben is erosie. Erosie is een combinatie van slijtage door energie en wrijving en de invloeden van verschillende materialen die met elkaar in aanraking komen; voor beide kanten kan MetaLine de oplossing zijn. MetaLine heeft specifieke producteigenschappen die het een zeer erosiebestendig product maken.

MetaLine het product

Metaline is een elastomeer met zeer hoogwaardige producteigenschappen, dat tevens mobiel te verwerken is. Dit maakt het product zeer geschikt voor het
beschermen, het snel repareren en het verlengen van de levensduur van kostbare onderdelen. MetaLine kan op locatie verwerkt worden, waardoor organisaties zelfredzaam zijn wat betreft de reparaties. Daarnaast wordt hiermee de tijd dat het productieproces stil ligt of vertraagd wordt verkort. MetaLine beschikt over de volgende erosiebestendige eigenschappen:

Op een rij:

  • MetaLine is zeer slijtvast

  • MetaLine is een elastomeer en daarmee flexibel, waardoor het beter omgaat met de impact van energie en harde materialen

  • MetaLine is bestand tegen chemische invloeden

  • MetaLine is zuurbestendig (pH: 3 – 11)

  • MetaLine is geschikt voor de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie

  • MetaLine is glad

  • MetaLine is ‘non stick’

MetaLine kan u ondersteunen

Wanneer u gebruik wilt maken van MetaLine maar deze niet zelf wil verwerken, dan kunnen wij of een van onze partners u ondersteunen. MetaLine werkt samen met partners die specifieke kennis en ervaring uit hun branche meenemen; zo bundelen we kennis en ervaring uit verschillende branches om heel industrieel Nederland te kunnen bedienen met MetaLine.

Contact opnemen